İçeriğe geç

Kykda Kaça Kadar Yemek Söylenir

KYK saat kaça kadar yemek söylenir?

KYK KONUTLARINA DIŞARIDAN YEMEK SİPARİŞİ VERMEK GÜNÜN 24 SAATI MÜMKÜN.

Yurda gece yemek söylenir mi?

Yurtlarda farklı renkte yatak takımı kullanılması yasaktır. KYK yurtlarında gece yemek siparişi verilebilir.

KYK’da dışarıdan yemek söylemek yasak mı?

Öğrenciler yurt dışında yiyecek ve içecek siparişi veremezler. 15. Yurtta kamera, yangın söndürme sistemi, elektrik sistemi, internet sistemi vb. sistemler bulunmalıdır. Bu sistemlere müdahale edilemez, kurcalanamaz ve zarar verilemez. 16.

KYK’da kaç öğün yemek verilir?

Kyk Yurt’ta kaç öğün yemek veriliyor? Yemekler sabah ve akşam KYK yurtlarında servis ediliyor. Bu iki öğün dışında öğle yemeği yurtlarda değil okul kafeteryalarında servis ediliyor.

KYK yurdundan sabah kaçta çıkılır?

MADDE 13- (1) Tüm yurtlarda ilk çıkış saati 06.00’dır.

KYK misafir öğrenci ücreti ne kadar?

Bu yıl alınan kararla biz misafir öğrenciler olarak 120₺ ödüyoruz, bunun 80₺’si akşam yemeği, 40₺’si kahvaltı için. Sadece yemeğe ayda 3600₺ harcanıyor ve bu ücret öğrenciler için çok yüksek.

Yurtta her gün banyo yapılır mı?

KYK yurtlarında her gün banyo veya duş yapma imkânı bulunmaktadır. Ortak alanlardaki duş kabinleri öğrencilere her zaman açıktır. Su kesintisi veya teknik arızalar gibi istisnai durumlar haricinde öğrenciler istedikleri sıklıkta banyo veya duş yapabilirler.

Yurda bıçak sokulur mu?

Ülkeye ithali ve imalatı yasak olan ve 4(1) maddesi kapsamına giren bıçak ve aletlerin satışı, satın alınması, taşınması ve bulundurulması yasaktır.

KYK kahve makinesi yasak mı?

12) Yangın güvenliği nedeniyle odalarda yüksek voltaj gerektiren elektrikli aletler (su ısıtıcısı, ütü, kahve makinesi vb.) (saç kurutma makinesi hariç) bulundurulamaz ve kullanılamaz (bulunması halinde toplanıp yıl sonunda öğrenciye iade edilecektir.)

Yurtta okey yasak mı?

Odada ısıtıcı kullanmak, radyo, teyp vb. cihazları açmak için elektrik kullanmak yasaktır. Cihaz kullanarak müzik dinlemek yasaktır. 6. Odalarda kokan veya bozulabilen yiyecek ve içecek bulundurmak yasaktır. 7. Odalarda iskambil kağıdı, tavla, okey vb. oyunlar oynanması yasaktır. Müzik aleti çalmak ve çalmak yasaktır.

KYK yurtlarında ütü yasak mı?

Evet, sadece odalarda yasaktır.

KYK yemek ücreti ne kadar?

Yurtlarımızda kalan kayıtlı öğrencilere günlük gıda yardımı; kahvaltı için 50,00 TL, akşam yemeği için 105,00 TL olmak üzere toplam 155,00 TL’dir.

570 TL KYK kaçıncı tip?

Yüzde 50 zam sonrası 1. tip yurt ücreti 345 TL’den 517,50 TL’ye, 2. ve 3. tip yurt ücreti 405 TL’den 607,50 TL’ye, 4. tip yurt ücreti 480 TL’den 720 TL’ye, 5. tip yurt ücreti 480 TL’den 720 TL’ye, 510 TL’den 765 TL’ye, 6. tip yurt ücreti 570 TL’den 855 TL’ye çıktı.

En iyi KYK yurdu kaçıncı tip?

1. tip en ucuz KYK yurdu iken, en yüksek ücretli yurt ise 6. tip olarak adlandırılıyor.

KYK cuma gecesi izinden düşer mi?

KYK yurtlarında alınan hafta sonu izni devamsızlık hakkınıza dahil edilmez. Bu nedenle birçok öğrenci hafta sonu iznini tercih eder.

Gece 1’de yemek siparişi verilir mi?

Restoranlar: Bazı restoranlar gece geç saatlerde veya günün 24 saati açıktır. Yerel restoranlarınıza göz atın veya gece geç saatlerde sipariş verebileceğiniz yerleri bulmak için çevrimiçi sipariş platformlarını kullanın.

KYK kantin kaça kadar açık?

KYK yurtlarında hafta sonları da yemek hizmeti verilmektedir. Hafta içi ve hafta sonu akşam yemeği 16:00-22:30 saatleri arasında servis edilmektedir.

KYK yemek nasıl oluyor?

Yurtlarımızda kalan kayıtlı öğrencilerimize günlük beslenme yardımı; kahvaltı için 50,00 TL, akşam yemeği için 105,00 TL olmak üzere toplam 155,00 TL’dir. Öğrenciler kahvaltı ve akşam yemeği menüsüne parmak izlerini okutarak beslenme yardımı alabilirler.

Yurt yemekleri nereye şikayet edilir?

Gıda güvenliği ile ilgili her türlü ihbar, şikâyet ve bilgi taleplerinizi Alo174 Gıda İhbar Hattı’na iletebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Beykent Escort